Öppettider

Mån - Fre 10:00 - 21:00

Lör - Sön 12:00 - 21:00

Telefon : 08 - 605 40 60

Havsörnsvägen 2 (Bredvid Jet Macken Fagersjö)123 49 Farsta

Fakta

Vi hälsar Er välkomna till Myntan Pizza Deli Pasta , I Myntan kan du sitta ned och avnjuta våra pizzor med riklig fyllning.

Dessutom har vi pastarätter sallader med tradition-färska ingredienser. Kom in och smaka våra goda pizzor och vi lovar en härlig smakupplevelse.

Vi erbjuder en trevlig och välkomnande restaurangmiljö som en naturlig mötespunkt för alla. (Myntan Pizza Deli Pasta) personal önskar alla våra gäster en smaklig måltid.

Vi finns på Havsörnsvägen 2 12349 Farsta/Fagerjö. Välkommna!

 

Kvalité

Kvalité och service står i fokus för oss. Våra kunder ska alltid kunna förlita sig på att Myntan Pizza Deli Pasta gör sitt yttersta för att ge den absolut bästa servicen inom branschen.Vi är stolta över den höga nivån på hänvisningar vi får och vi tror att detta talar för vår professionalism och vårt goda rykte!

QR Meny

today's special Ladda ner vår meny som PDF-fil Menyn laddar du ner genom att klicka på denna text eller utnyttja QR-koden till höger.Ladda ner en QR-läsare för Android Ladda ner en QR-läsare för iPhone

Vår koncept

Vår koncept har alltid varit att laga god mat av färska råvaror för att nå den höga kvalitén. Maten som du äter hos oss ska motsvara dina förväntningar och vara värt priset. Vi eftersträvar en vänlig mottagande av våra gäster. Att du som gäst blir nöjd och belåten är motivationen som gör att vi alltid håller ribban högt!